Amb motiu del Dia de la Música, diumenge 21 de juny, des de l’Acadèmia Catalana de la Música  i amb  la col·laboració d’Òmnium Cultural i la Federació d’Ateneus de Catalunya, fem una crida per realitzar una acció participativa amb l’objectiu de sensibilitzar i posar en valor la capacitat de  transformació  i d’acompanyament que té la música a les nostres vides i a la nostra societat.

PUBLICITAT

Animem a tothom a sortir diumenge 21 de juny a les 19.55 h als balcons, terrasses i places i tocar un instrument, cantar, ballar o fer sonar ben fort la cançó Hallelujah de Leonard Cohen sigui amb la lletra original o amb qualsevol de les versions existents en català. Ens acompanyes? #diadelamúsica

Al vídeo han posat la seva veu els artistes Alguer Miquel, Gerard Quintana. Natxo Tarrés, Gemma Humet, Santi Balmes i Andrea Motis i l’acadèmica i directora artística del Canet Rock, Laura Duran.

PUBLICITAT