Al juliol arriba la setena edició de l’Estiu Actiu, organitzada per la regidoria d’Acció Cívica i Joventut. El programa d’activitats es desplegarà del 6 al 24 de juliol i una de les principals novetats és l’autocine, previst pel divendres, 10 de juliol, a les 22h al pàrquing de l’Hort del Carme amb la projecció de la pel·lícula “Campeones”, amb la col·laboració de JCA Cinemes i HIT103. Una altra de les activitats destacades de l’edició d’aquest any és el taller de pintura mural per a infants, que es farà a la plaça de la Fusta i anirà a càrrec de l’artista vallenca Berta Artigal. L’Estiu Actiu d’aquest 2020 compta amb un total de 26 propostes dividides en diferents categories com càpsules formatives, pinzellades tecnològiques i digitals, Descobrim Valls i Viu l’estiu al carrer!. Amb aquesta iniciativa, destaca la regidora Laia Castells, “es vol consolidar i ampliar el cicle lúdicofestiu de la ciutat, i potenciar les activitats comunitàries durant l’estiu en diversos espais, especialment, en localitzacions del Centre Històric”. Castells remarca que “es tracta d’una programació d’activitats oberta a tots els públics que, més enllà d’oferir propostes formatives, de lleure, d’oci, culturals pretén generar un espai de trobada i de participació”.

PUBLICITAT

La visita nocturna al refugi antiaeri o la ruta pel Call Jueu són algunes de les propostes que en aquesta edició repeteixen. També es torna a oferir la visita teatralitzada nocturna al cementiri municipal i la visita guiada sobre els personatges il·lustres de Valls. En aquesta edició, com a novetat, en col·laboració amb l’Oficina Municipal d’Informació i Turisme, es realitzaran dues sessions d’Scape Room al refugi antiaeri. Algunes de les activitats que tindran continuïtat aquest estiu són el torneig “Escac i mat”, la tercera Cata Popular de Vermut o l’Espai de jocs.

El dilluns 29 de juny s’inicien les inscripcions. En el cas de les activitats de pagament s’hauran de fer presencialment a les dependències del Centre Cívic, demanant cita prèvia. Per a les activitats gratuïtes les inscripcions es faran de manera virtual, a través del correu: centrecivic@valls.cat. Les activitats es desenvoluparan seguint les mesures de control i higièniques que es determinin en cada moment.

PUBLICITAT