Després de la festa major de Sant Joan, reprenem la ronda d’entrevistes per parlar amb els diferents regidors de l’equip de govern de l’Ajuntament de Valls.

PUBLICITAT

Avui ens fixem en Educació i, en concret, en les llars d’infants. Aquest dimarts 23 de juny es va fer públic que el consistori passarà a assumir la totalitat de la gestió de les dues llars d’infants municipals: els Tabalets i Xiquets i Xiquetes. D’aquesta manera, a partir del proper curs escolar 2020-2021, s’internalitzarà la gestió i deixaran de ser gestionades indirectament, donant compliment a l’acord de govern de l’actual mandat entre Junts per Valls i ERC-Compromís per Valls.

Parlem amb la regidora d’Afers Socials, Educació i Política Lingüística, Teresa Rull, per tractar aquest projecte, el qual s’aprovarà dimarts en la sessió plenària ordinària del mes de juny, i d’altres temes relacionats amb les seves àrees.

PUBLICITAT