Aquest dimecres s’ha iniciat la reserva gratuïta d’entrades pels cicles Juliol Circense i En Viu.

PUBLICITAT

Les entrades es poden reservar a través de la plataforma on-line EventBrite, disponible les 24 hores del dia. Els dos cicles es realitzaran al Claustre del Convent del Carme i es desenvoluparan seguint totes les mesures de protecció i seguretat per la Covid-19.

Les representacions del Juliol Circense començaran dimarts 14 de juliol amb l’espectacle Total Glamour de la companyia The Sulivans. L’endemà, Mortadelo i Manzani presentaran Fili Busters. Finalment, el 16 de juliol els Capicua oferiran l’espectacle Koseling.

Quant a Valls en Viu, dimarts 21 de juliol la Tieta Clara oferirà el treball Armilles i Tirants. El dia 22 Èric Vinaixa presentarà Llarga Vida al Rock-‘n Roll. Cool Fiction amb Cover Band el dia 23 i Mariona Escoda amb En Veu Pròpia del 24 completen el cartell d’un festival que fomenta grups musicals de la ciutat.

Tots els espectacles del Juliol Circense i l’En Viu començaran a partir de les 10 de la nit.

PUBLICITAT