Ja fa més d’un mes que la Unió Esportiva Valls sap que la temporada que ve competirà a 3a Divisió, però les dificultats econòmiques i la manca de suport podrien comportar renunciar a la categoria.

PUBLICITAT

De moment, la junta directiva ha declinat fer declaracions al respecte i assegura que segueixen treballant en la confecció d’un equip que mantindrà pràcticament el bloc de la temporada passada. No obstant, a través d’un comunicat que recull el portal digital El Travesser afirmen que s’han iniciat els primers contactes amb la gent i administracions que poden donar suport, la qual veuen que hi ha interès però no concreten res.

El club blanc-i-vermell subratlla que vol afrontar la nova categoria amb garanties i avisen que si no reben les ajudes necessàries no podran començar la temporada.

PUBLICITAT