En el cas de Valls, es destinaran 250.000 euros per a la primera fase de la reforma integral de l’enllumenat del polígon industrial. Per altra banda, el Consell Comarcal rebrà fins a 30.000 euros del PUOSC per la millora a la planta de transferència de residus municipals.

PUBLICITAT

El Pla també destinarà 250.000 euros a les obres de renovació integral del carrer Carles Buïgas de Salou. També rep un quart de milió d’euros el projecte de millora de la xarxa de pluvials i millora urbana del carrer Joaquim Serra, al nucli urbà de la Pineda, a Vila-seca, i a Montblanc, la mateixa quantitat s’ha adjudicat a la millora de la calefacció per biomassa de la zona esportiva.

Altres inversions al Camp es faran al polígon Francolí de Tarragona, a Constantí o a l’Espluga de Francolí, entre d’altres. En el conjunt de Catalunya, la inversió de la Generalitat és de 250 milions i es preveu que aquests diners financin obres per un valor total d’uns 644 MEUR. Així, la inversió global permetrà realitzar un total de 2.102 actuacions als ajuntaments i les entitats locals.

PUBLICITAT