El rei Felip VI visita Poblet aquest dilluns en ple escàndol pels negocis tèrbols de Joan Carles I. Amb el lema “Catalunya no té rei. Protegim-nos del Borbó”, Òmnium Cultural i ANC han convocat una acció de protesta contra la presència del monarca espanyol al monestir.

PUBLICITAT

A davant del Casal de l’Espluga de Francolí, cap a dos quarts d’onze del matí, s’han començat a aplegar les primeres persones que han respost a la crida per iniciar una marxa a peu fins a Poblet.

Els Mossos d’Esquadra han blindat tots els accessos del Poblet per la visita dels monarques. Efectius de Brimo, Arro, i Guàrdia Civil han instal·lat veritables punts de check point on revisen de dalt a baix vehicles sospitosos per portar manifestants.

Al bell mig de la plaça del Pati, Òmnium Cultural-Alt Camp ha instal·lat una pancarta amb el lema Fem-la Caure amb l’objectiu de rebutjar la visita de Felip VI i Leticia.

PUBLICITAT