El pati de Sant Roc, la seu de l’Institut d’Estudis Vallencs, va acollir divendres la inauguració de l’exposició fotogràfica dels 50 anys de la represa de la Colla Joves Xiquets de Valls.

PUBLICITAT

La mostra que es podrà veure fins el pròxim 31 de juliol està formada per una vintena de fotografies castelleres acompanyades amb textos descriptius que posen en context el valor de les construccions i algunes anècdotes al llarg de mig segle de castells ininterromputs. Es tracta del primer d’una sèrie d’actes que els de la camisa vermella celebraran per commemorar els 50 anys exactes de l’existència de l’entitat, fet que succeirà el pròxim mes de febrer coincidint amb les festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela.

A Ràdio Ciutat de Valls hem anat fins al Pati de Sant Roc per veure aquesta exposició. I per mostrar-vos-la. Hi hem anat acompanyats i aquest és el reportatge que us en podem oferir.

PUBLICITAT