La Unió Esportiva Valls va presentar aquest dijous al Vilar cinc cares noves que configuraran el nou projecte a 3a Divisió durant la temporada 2020-2021.

PUBLICITAT

El club blanc-i-vermell ha fitxat a Gonzo Garcia, Sergi Gestí, Marcel Messeguer, Òscar Torre i Jordi Estivill. Abans de començar la pretemporada, prevista pel 17 d’agost, l’equip encara preveu presentar, com a mínim, dues incorporacions més per tancar la plantilla.

Podem escoltar la roda de premsa que va oferir el tècnic de la UE Valls, Joan Pallarès, que parla dels nous fitxatges i com afronta la plantilla el començament de l’aventura per primera vegada a la història al futbol semi professional.

I a partir de la setmana que ve, Ràdio Ciutat de Valls donarà a conèixer les intencions de cadascuna de les noves incorporacions de l’equip mitjançant una sèrie d’entrevistes.

PUBLICITAT