Aquest dilluns, a partir de les cinc de la tarda, tindrà lloc a través de videoconferència la sessió ordinària del mes de juliol del Ple de l’Ajuntament de Valls, l’última abans de les vacances d’estiu.

PUBLICITAT

Entre els punts que se sotmetran a votació, hi haurà diverses modificacions de crèdit, l’aprovació inicial de l’ordenança d’usos de via pública i altres béns de domini públic i la renúncia de la regidora de la CUP Anna Merino.

També hi haurà dues mocions. La primera d’ERC-Compromís per Valls es posicionarà en contra de la pròrroga o ampliació de la concessió de les autopistes AP2-2 i AP-7. La segona presentada conjuntament entre el PSC i la CUP demanarà respecte a la llibertat de creences en els ritus funeraris.

Com totes les sessions plenàries, la d’aquesta tarda es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT