L’Ajuntament de Valls, a través de la Regidoria d’Afers Socials, subvencionarà amb 5.500 euros l’Associació Solidària del Lledó La Taulada amb l’objectiu de mantenir una col·laboració més estable en l’execució d’accions socials que fomentin la integració social i l’autonomia de les persones en situació d’exclusió social. El president de la Taulada, Joan Font, i la regidora d’Afers Socials, Teresa Rull, han formalitzat aquesta setmana la signatura del conveni de col·laboració.

PUBLICITAT

Els diners es destinaran a despeses de manteniment de la infraestructura pels espais del menjador social i les sales de dutxes i rentadores. En concret, el conveni inclou lloguers d’espais i equipaments, rebuts de subministraments (aigua, gas i llum) i altres materials fungibles per a l’òptim condicionament i manteniment dels serveis (estris de cuina, equipament de sales de bany, etc.) Una segona part es destina a despeses en la compra de productes d’higiene.

L’Àrea d’Afers Socials i l’Associació Solidària del Lledó La Taulada treballen des del 2015 de manera coordinada. El 2018 es presenta per primera vegada a la convocatòria de subvencions a entitats de caire social amb el projecte Aigua Font Viva. És un projecte per garantir la salut per a persones en risc d’exclusió social. Amb anterioritat, ja s’havien establert altres convenis amb l’Ajuntament per a infraestructures.

El 2019, aprofitant els diners que l’organització Humana aporta a l’Ajuntament pels contenidors de roba reciclable, es decideix que l’import per la recollida i venda de roba usada es derivi a una entitat social, en concret, a la Taulada.

PUBLICITAT