La Real Federación Española de Futbol (RFEF), després de la reunió mantinguda aquest dilluns amb els presidents de les diferents territorials, va expressar el seu desig d’advocar per la realització d’un Pla que estigui avalat pels diferents poders públics que permeti, amb les garanties sanitàries pertinents, iniciar les competicions oficials d’àmbit estatal.

PUBLICITAT

Segons un comunicat, aquest ens juntament amb les Federacions Territorials de Futbol van acordar «per unanimitat treballar amb l’objectiu necessari que cadascuna d’elles concreti amb les autoritats esportives i sanitàries de la seva comunitat autònoma quins són els requisits essencials i mínims per a poder començar com més aviat millor les competicions que competeix organitzar a les Federacions Territorials i que puguin iniciar-se en el moment en què les autoritats autonòmiques els autoritzin.

La Federació considera imprescindible disposar de les màximes garanties per a començar immediatament les competicions de la pròxima temporada i advoca, al costat de la resta de federacions d’esports d’equip, per un Pla Transversal avalat pels poders públics que ofereixi aquestes garanties sanitàries i jurídiques per als jugadors i resta d’actors, els responsables dels clubs i els organitzadors.

En l’àmbit del futbol de l’Alt Camp, caldrà veure en quines dates pot debutar la UE Valls a 3a Divisió.

PUBLICITAT