El passat diumenge, 16 d’agost, i coincidint amb el dia de record als presos polítics i contra la repressió,  desenes de membres i simpatitzants de l’ANC de Valls i l’Alt Camp van tornar a omplir de pancartes reivindicatives els ponts que travessen l’autopista AP2, al seu pas per l’Alt Camp, en l’acció de Ponts per la Llibertat que cada agost des de fa anys s’organitza per tal de donar a conèixer als viatgers de pas que van o tornen de vacances la lluita de Catalunya per a obtenir la independència. Cal dir que, tot i el menor volum de trànsit com a conseqüència de la pandèmia, les interaccions amb els ocupants dels cotxes van ser constants, en la majoria de casos de caire positiu.

PUBLICITAT

També s’informa que ja s’han engegat els motors per a la Diada d’enguany. Valls serà una de les seixanta poblacions de Catalunya on es faran concentracions. A partir d’aquesta setmana, doncs, ja es podran comprar les samarretes i els codis QR, els dies 19 i 26 d’agost i 2 i 9 de setembre al local de l’entitat al carrer  de la Cort i els dies 22 i 29 d’agost i 5 de setembre a la paradeta de la plaça de l’1 d’Octubre. L’horari serà d’onze a una del matí. En aquesta ocasió, a qui es faci sòcia o soci se li regalarà una samarreta de la Diada.

PUBLICITAT