L’Ajuntament de Valls va celebrar aquest dilluns la primera sessió plenària ordinària després de les vacances d’estiu. Entre d’altres acords, i a proposta de l’Institut d’Estudis Vallencs, es va acordar posar noms als carrers del polígon industrial. En concret, s’ha creat el Passeig Mas de la Perla i els carrers de les Modistes, Cosidores, Brodadores, Cistelleres i Planxadores.

PUBLICITAT

Durant el ple, Pere Vidal va prendre possessió com a regidor de la CUP en substitució d’Ana Merino.

En l’apartat de mocions, se’n va aprovar una consensuada entre Junts per Valls, ERC-Compromís i la CUP contra la proposta del govern espanyol de sostraure els estalvis dels ajuntaments. També va prosperar la presentada per ERC-Compromís que demanava retirar els honors al monarca Joan Carles I i reprovar el paper del govern espanyol en la seva fugida.

PUBLICITAT