Els Teatres de Valls reprenen la programació escènica amb la temporada de tardor i mesures de protecció per a una cultura segura.

PUBLICITAT

A partir del 26 de setembre, el Teatre Principal i el Centre Cultural implantaran nombroses mesures de protecció en compliment de la normativa vigent i per tal de garantir la seguretat dels espectadors, el personal i les companyies actuants. El regidor de Cultura, Marc Ayala, ha volgut destacar, tot i les adversitats, el compromís que tenen amb l’activitat cultural des de l’esclat de la pandèmia.

Les noves propostes teatrals destaquen amb noms propis com Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Quim Masferrer o Joan Pera, retrobant gran part dels espectacles ajornats durant el confinament. També hi haurà música i diversos espectacles familiars. En la nova programació, tampoc hi faltarà el Festival Guant i les activitats del cicle nadalenc.

La venda d’abonaments començarà el pròxim 14 de setembre, mentre que les entrades soltes ho faran el dijous 17 de setembre. La venda online estrena nova plataforma i es canalitzarà a través del web municipal www.valls.cat

PUBLICITAT