Valls celebrarà el pròxim dissabte 19 de setembre, a partir de les set de la tarda, al claustre del Convent del Carme, la 37a edició de la Nit de Premis. La gala, que s’adaptarà a la normativa sanitària per prevenir contagis de Covid-19, tindrà aforament limitat i, a diferència d’altres edicions, no hi haurà sopar.

PUBLICITAT

L’acte estarà conduït pels actors Ricard Farré i Cristina Murillo. La reserva d’entrades es podrà fer a la seu de la Cambra de Comerç o bé enviant un correu electrònic a nitdepremis@gmail.com.

Tot i el canvi de data motivat per la pandèmia, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, es mostra satisfeta de poder mantenir un esdeveniment que reconeix a diferents personalitats i entitats de la ciutat.

Serà una nit on es lliuraran un total de catorze guardons.:

-37a Vallenca de l’Any: Marta Galimany

-Reconeixement a la Cambra de Comerç i Indústria de Valls a la implantació, ampliació i inversió industrial: Pharmalink, SL i IKEA

-Premis al Foment a l’Exportació 2019: Greencuir, SL, Sistemas Integrados Electroneumáticos, SL; i Port de Tarragona

-Reconeixement de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls: Jordi Tuset Vallet

-Premi a la Iniciativa Cívica: IGP Calçot de Valls

-Premi Isidre de Rabassó d’identitat casteller: Joan Bofarull Solé

-Premis a la Salvaguarda del Patrimoni Arquitectònic i Cultural de l’Alt Camp: Remodelació de la plaça del Castell del Rourell, Columbarium Tapa de Vila-rodona i Forn Ca Pié

-Premi Joan Ventura i Solé de periodisme casteller: Des de la Plaça del Blat de HIT 103

-Reconeixement de la Cambra de Comerç de Valls per la tasca social i econòmica i de servei: Amalgama7

-Premi Rodon-Giró de treballs d’investigació històrica: Albert Oliva Ramal amb el treball Mossèn Eusebi Ribas Vallespinosa, folklorista de Valls. Recuperació de la figura i obra (1874-1951)

-Premi Escola-Empresa: Bonàrea Valls

-Premi Cristina i Requena i Giró de periodisme: El Matí de Catalunya Ràdio pel reportatge emès el 22 d’abril del 2020 sobre les residències Alt Camp, Montserrat Cuadrada i Ballús de Valls.

-Premi Jove Emprenedor: Lisard Belloch de Montseta Group, SL i el Magatzem del Vermut

-Premi Comerç Vallenc: Cafès Líder

PUBLICITAT