El Passeig de l’Estació ha estat l’escenari aquest divendres d’un dels 107 punts de concentració descentralitzats de la manifestació de l’11 de setembre organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana. Hi han  pres part 400 persones, les quals -totes inscrites abans amb cita prèvia- han respectat les mesures de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19

PUBLICITAT

A les sis de la tarda, ha començat l’acte conduït per Aleix Vallverdú i que ha comptat amb actuacions musicals de Francesc Sans, La Tieta Clara i Jordi Jubany. També s’ha llegit un manifest a càrrec de Núria Puig i Anna Piñana i s’ha pogut escoltar per megafonia el discurs de la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie. Com a cloenda, s’ha interpretat el Cant dels Segadors i s’han llençat trons per reivindicar la Diada.

PUBLICITAT