La regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls i la DO Tarragona han presentat aquest migdia la iniciativa “Maridatges de verema”.

PUBLICITAT

Aquesta proposta d’enoturisme tindrà lloc entre el 25 de setembre i el 16 d’octubre i consistirà en una sèrie de sopars maridats amb vuit restaurants de Valls i comarca en els quals aquest sector oferirà menús gastronòmics acompanyats dels vins de vuit cellers a partir dels suggeriments que els han fet arribar els enòlegs de cada celler. El regidor de Comerç i Turisme, Óscar Peris, destaca que amb aquesta iniciativa es promocionaran encara més els vins i productes de la zona.

“Els Maridatges de Verema” coincidiran amb els actes de la 2a Festa de la Verema, que tindrà lloc el darrer cap de setmana de setembre, entre el 25 i el 27. El president de la DO Tarragona, Vicenç Ferré, explica que totes les activitats programades estan regides pels protocols sanitaris per evitar contagis de Covid-19.

S’han adherit a la campanya nou cellers de la DO Tarragona de les comarques de l’Alt Camp i la Ribera d’Ebre.

PUBLICITAT