Compartir

La Federació Catalana de Futbol ha donat a conèixer aquest matí el calendari del campionat de lliga de 3a Divisió, categoria que estrenarà la Unió Esportiva Valls aquesta temporada per primera vegada en el seu historial.

Els homes de Joan Pallarès, els quals han quedat enquadrats al subgrup A del grup V, debutaran el pròxim diumenge 18 d’octubre a casa contra el Terrassa. A la segona jornada, visitaran el camp del Castelldefels.

La primera fase de la competició tindrà 22 jornades amb 11 equips. En l’última jornada de la primera volta i el darrer partit de lliga al conjunt de la capital de l’Alt Camp li tocarà descansar. Els derbis del Camp de Tarragona amb la Pobla de Mafumet es disputaran el 6 de desembre a fora i el 7 de març al Vilar.

A banda del Terrassa i la Pobla, els altres rivals de la UE Valls al seu subgrup seran l’Europa, Vilafranca, Castelldefels, Igualada, Manresa, Montañesa, San Cristobal i Sanfeliuenc.