El segon partit de la pretemporada 2020-21 de la UE Valls serà aquest dissabte, a dos quarts de sis de la tarda, contra l’Atlètic Sant Just de la Primera Catalana.

PUBLICITAT

Després de la reunió que ha mantingut la junta directiva aquest dijous al vespre, s’ha optat per la decisió que l’enfrontament es jugui a porta tancada per evitar la propagació de la Covid-19. Només es permetrà l’entrada a l’estadi del Vilar de la junta directiva, jugadors amb un acompanyant, cos tècnic, mitjans de comunicació , personal federatiu i l’àrbitre.

De cara a l’amistós de dimarts 22 de setembre contra la Pobla de Mafumet, previst per dos quarts de nou del vespre, el club blanc-i-vermell encara no ha decidit si es jugarà a porta tancada o es permetrà l’entrada de públic al Vilar seguint els aforaments que marquen les autoritats sanitàries.

PUBLICITAT