L’antic convent del Carme va acollir dissabte una nova edició de la Nit de Premis de Valls , en la que es van distingir l’esforç i la trajectòria de vallenques i vallencs, sota la presidència de l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré i amb la participació de regidores i regidors i polítics representants de diverses administracions.

PUBLICITAT

Aquests van els guardons:

En l’àmbit empresarial es van realitzar reconeixements a PHARMALINK,SL i IKEA. Es va atorgar el premi al Comerç Vallenc a Cafès Lider; i el guardó Escola Empresa va ser per BonArea Valls. També es va reconèixer la labor de GreenCuir, Sistemes,Integrals Elèctrics i el Port de Tarragona .

Així mateix, durant la nit es va reconèixer la trajectòria d’Amalgama7 i de Jordi Tuset. També es va lliurar el premi Jove Emprenedor a Montseta Group; el premi Colla Vella va ser per Joan Bofarull Solé i el de la Colla Joves es va lliurar al programa Des de la Plaça del Blat de HIT 103.

En l’àmbit cultural es va lliurar el premi Rodon Giró a Albert Oliva, el premi Cristina Requena al Matí de Catalunya Ràdio, el Premi Patrimoni Cultural al Forn Pié; el Columbàrium de Vila-rodona i l’accèssit del Patrimoni Cutural a l’Ajuntament de Querol i la Remodelació de la Plaça del Castell del Rourell.

En darrer terme, el premi a la Iniciativa Cívica va ser per l’IGP Calçot de Valls i el guardó Vallenc de l’Any per l’atleta, Marta Galimany.

PUBLICITAT