El Projecte “Dones en Xarxa” de la regidoria d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Valls ha estat escollit com a Bona Pràctica d’aquest any 2020 per formar part del Banc de Bones Pràctiques, impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer.

PUBLICITAT

Concretament, la iniciativa seleccionada és l’espai de trobada i acompanyament entre “Dones en Xarxa” i infants i joves immigrants no acompanyants. Per altra banda, l’entitat Egueiro, la qual fa anys que té la seva seu a Valls on treballa amb estreta col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat també ha volgut impulsar i donar suport en diferents projectes socials. El regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, Jordi Cartanyà, destaca les fortaleses d’aquests dos projectes.

Pel que fa a la tècnica del Pla Social d’Inclusió, Anna Garcia, ha afirmat que amb el “Projecte Dones en Xarxa” s’han acomplert els objectius proposats.

Des de l’Associació Egueiro, Jaume Vilanova, destaca que amb aquesta iniciativa s’han pogut posar en marxa més activitats.

Des del Banc de Bones Pràctiques es valora el projecte Dones en Xarxa com una iniciativa interessant, ja que és un tema que es troba a l’agenda social actual per la gran arribada de menors immigrants no acompanyats a Catalunya i també a Espanya. Tot i encara està en procés de consolidació, no hi ha molta documentació ni s’ha fet especial difusió perquè pot ser un model a seguir per altres municipis.

PUBLICITAT