L’Ajuntament de Valls ha presentat aquest dimecres el Pla de Reactivació Econòmica i Social per fer front a les conseqüències derivades per la crisi de la Covid-19. Les propostes s’han debatut en el si de dues taules de treball, com per exemple, la Taula Econòmica i Social, constituïda  el passat mes de maig i que integren a agents econòmics i socials junt amb representants d’entitats, associacions, institucions i grups polítics. També ha estat un òrgan de participació, el Consell Econòmic i Social, el qual la setmana passada va donar llum verda a les mesures sorgides.

PUBLICITAT

Es destinaran 3,2 milions d’euros. L’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, explica quins sectors se’n beneficiaran.

D’altra banda, el consistori ha anunciat la congelació de les ordenances fiscals per al 2021.

PUBLICITAT