El partit de Lliga Catalana d’equips EBA, que es jugarà al pavelló Joana Ballart aquest dissabte a les 19:00h, es disputarà amb públic, però amb l’aforament limitat que marca la normativa. En el cas del pavelló Joana Ballart, a 240 persones. Cal destacar que el club està obligat a fer un control exhaustiu d’accés al pavelló que, recordem-ho, és de titularitat municipal.

PUBLICITAT

Per poder assistir al partit és indispensable recollir la invitació, que serà nominal, a les oficines del club en horari de 18h a 20h fins aquest divendres. No es permetrà l’entrada a cap persona que no porti la invitació, a més a més, com marca la normativa vigent, és obligat de portar mascareta i respectar la distància entre els seients. Dins del recinte és important fer cas de les indicacions del personal del Patronat Municipal d’Esports i del CB Valls. Per a més informació cal trucar al telèfon 977 600 010 o enviar un correu electrònic a comunicacio@cbvalls.com.

Per evitar fer cues és important que el públic assisteixi al partit amb suficient antelació. El club subministrarà gel hidroalcohòlic i prendrà la temperatura a tothom abans d’entrar al recinte.

Igualment per les persones que es quedin fora, dir-los que l’enfrontament també es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls i el canal de Youtube “Algunes Històries dels Països Catalans”.

PUBLICITAT