El ple de l’Ajuntament de Valls d’aquest dilluns a la tarda ha aprovat una moció d’urgència presentada per Junts per Valls, ERC-Compromís per Valls i la CUP de suport al President de la Generalitat, Quim Torra, i en contra de la seva inhabilitació. El text ha rebut els vots en contra del PSC i Ciutadans.

PUBLICITAT

La sessió plenària també ha rebutjat la moció de Ciutadans sobre l’ocupació il·legal dels habitatges i una altra del PSC que demanava col·locar punt de gel hidroalcohòlic a la via pública.

Quant a punts de l’ordre el dia, el govern municipal ha efectuat una modificació de crèdit necessària per dotar de més recursos a les entitats i els programes d’ajut davant la crisi del coronavirus. De fet, fa uns dies Junts per Valls i ERC-Compromís per Valls van presentar el Pla de reactivació econòmica i social valorat amb més de 3,2 milions d’euros.

PUBLICITAT