El President de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, Josep Maria Rovira , s’ha reunit aquest dijous amb el President del Grup Parlamentari de Junts per Catalunya i diputat al Parlament, Albert Batet.

PUBLICITAT

Al llarg de la reunió s’han  tractat diversos temes, com és el Projecte de Decret Llei de Cambres i el Pla per a la reactivació econòmica i protecció social (CORECO). El President de la Cambra ha demanat a Batet que les cambres estiguin ben representades en el Pla de recuperació de Catalunya. 

El diputat vallenc ha destacat el treball i l’esforç de la Cambra de Valls pel que fa al sector econòmic i empresarial del territori i s’ha interessat per les afectacions que està tenint la Covid-19 en la marxa econòmica i en sectors com la indústria, l’automoció, l’hostaleria o el turisme. 

En la trobada també han fet un repàs de les infraestructures viàries i xarxes i serveis claus per a la competitivitat com internet, telefonia i energies renovables.

PUBLICITAT