El dia 11 de febrer del 2021 s’entrenarà una pel·lícula documental sobre la persona que ha reencarnat durant més de trenta anys el personatge de Salvador Dalí.

PUBLICITAT

Arrenca una campanya de micromecenatge per a donar l’impuls final al film: https://vkm.is/dalimiquel

El projecte neix l’any 2015 de la mà de Carles Cubos, Pep Roig i Jordi Sans.

 El film portarà per títol “De Dalí a Miquel” i navega en un mar de paisatges onírics i surrealistes on hi descobrim històries de bohèmia i cabaret. Records que es contraposen amb la crua realitat d’una persona que viu en extrema solitud i pobresa.
La figura del Miquel posa veu i cara a diferents problemàtiques de la societat actual: l’acceptació social, el culte a la imatge i la solitud en la vellesa, entre d’altres.

Un projecte que neix de l’amistat de tres vallencs amb en Miquel Marcé: el Carles Cubos, el Pep Roig i el Jordi Sans.


En Carles Cubos és un fotogràf que desenvolupa la seva feina en un estudi a Valls. És un creador inquiet i compromès. Ha desenvolupat nombrosos i premiats projectes en el camp audiovisual. El seu darrer treball documental “Nosaltres, els Xiquets de Valls” va rebre el XXIX Premi Cristina i Requena de Periodisme.


En Pep Roig, llicenciat en Història Contemporània i antropologia social, ha participat i dirigit nombrosos projectes de creació i documentació. Actualment, és el responsable de l’arxiu audiovisual de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

En Pep i en Carles comparteixen amistat amb en Jordi Sans. Una persona estretament lligada al barri antic de Valls, a la cultura popular i a en Miquel. El Jordi regenta un conegut bar de la Plaça de l’Oli de Valls.

Des de l’1 de novembre, a dos quarts de 10 del matí, ha arrencat una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami.  La campanya té una durada de 40 dies i servirà per a donar un impuls final al projecte. La pel·lícula es troba en la seva fase final: postproduccció i muntatge.

PUBLICITAT