La regidoria d’Afers Socials, en el marc dels ajuts que concedeix l’Ajuntament de Valls per pal·liar els efectes del confinament tramita una nova línia d’ajuts d’urgència per a totes aquelles persones que han de deixar temporalment la seva feina per tenir cura dels seus fills confinats a casa de 10 a 12 dies a causa d’algun contagi per la Covid-19 en el grup estable de l’escola.

PUBLICITAT

La regidora d’Afers Socials, Teresa Rull, explica els objectius que es busquen amb l’atorgament d’aquestes ajudes.

Amb aquestes noves ajudes, l’Ajuntament s’anticipa a la Generalitat que ha previst ajuts d’urgència per a aquest mateix supòsit, per garantir la cobertura de la cura i les necessitats bàsiques d’infants i adolescents en famílies en situació de vulnerabilitat durant els períodes d’aïllament, quarantena o confinament.

Aquesta nova línia d’ajuts d’urgència s’afegeix als que l’Ajuntament tramita per a totes aquelles persones que, a causa de l’estat d’alarma decretat el mes de març que va obligar a moltes empreses a interrompre l’activitat, encara no han percebut les indemnitzacions per ERTO’s o que tenen ingressos zero i no poden afrontar les despeses més bàsiques com alimentació o subministraments.

Per acollir-se a aquestes prestacions, els interessats poden adreçar-se a les dependències municipals d’Afers Socials (edifici de Casa Caritat, Carretera del Pla, 37A), trucar al 977614040 o al correu electrònic serveis.socials@valls.cat. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 10 del matí a 1 del migdia.

PUBLICITAT