La Junta de Govern ha aprovat el projecte d’implantació del carril bici a la ciutat de Valls per un import de 47.500 euros IVA inclòs. Aquest projecte és un dels escollits per la ciutadania en votació durant el darrer procés de Pressupostos Participatius i contempla connectar la zona de l’Estació d’Autobusos fins a l’entrada del polígon industrial, en un recorregut de prop de 2 quilòmetres que transcorrerà pel passeig i plaça de l’Estació i el carrer Prat de la Riba per entrar al Fornàs a través del carrer Francesc Gumà i Ferran i seguir pel passeig Tarradellas fins a les immediacions de l’Hotel Class. El projecte preveu totes les mesures per garantir la seguretat dels usuaris del carril bici així com pels vianants i vehicles. En aquest sentit, s’ha previst la instal·lació de senyalització vertical i balises en diferents punts del recorregut, a més de la senyalització horitzontal corresponent amb pintura per delimitar clarament els espais reservats a la circulació de bicicletes.

PUBLICITAT

Aquest carril bici per on també hi podran circular patinets elèctrics connectarà equipaments i serveis diversos com les estacions d’autobusos i de ferrocarrils, les zones esportives del Vilar i del Fornàs, l’entorn del Centre Cultural, l’escola Eugeni d’Ors, l’institut Narcís Oller o la Comissaria dels Mossos d’Esquadra, entre d’altres.

Es tracta d’un projecte que distingeix entre 6 zones de recorregut.

PUBLICITAT