La pròrroga de les mesures actuals davant de la covid-19 incorporarà una ampliació de l’horari per anar a buscar menjar per emportar, que fins ara acabava a les 21 hores i passarà a ser fins les 22 hores. El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha explicat que en aquest cas es pot arribar a casa més tard de les 22 hores en què comença el toc de queda sempre que es disposi del tiquet de compra. Aquest canvi no afecta l’hora d’entrega del menjar fins les 23 hores per part dels ‘riders’, que es mantindrà igual. El conseller també ha explicat que han detectat diverses festes privades aquest cap de setmana i que els dijous surt més gent de cap de setmana, un 7% més en els peatges més propers a Barcelona i un 15% en la resta.
 

PUBLICITAT

Des del 16 d’octubre els mossos i les policies locals han posat 22.297 denúncies per incompliments de persones i 395 per establiments. Aquest cap de setmana els mossos han posat 668 denúncies per incomplir el confinament nocturn i han tancat onze locals, mentre que les policies locals han posat unes 200 denúncies.

PUBLICITAT