El regidor d’Igualtat, Acció Comunitària i Participació de l’Ajuntament de Valls, Jordi Cartanyà, ha presentat aquest dilluns el programa d’activitats que s’organitzaran amb motiu del 25-N, el Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones. En una roda de premsa virtual, Cartanyà ha explicat que s’aposta per un format híbrid entre presencial i virtual per adaptar-se a la situació sanitària de Covid-19.

PUBLICITAT

Quant als actes, destaca la lectura del conte virtual El Tigre i el Gos. Aquest conte adreçat a la mainada estarà disponible al llarg de tota la setmana al canal de Youtube de l’Ajuntament.

Dimecres 25 de novembre, a les dotze del migdia, tindrà lloc lectura online d’un manifest institucional.

Dijous 26, a les sis de la tarda, al Centre Cívic, es farà una pseudo-conferència còmico-feminista de proximitat a càrrec del grup de Teatre de Maleta.

De cara el mes de desembre, s’han programat dues activitats més. El dia 1, a les sis de la tarda, a Casa Caritat, es farà un taller de relacions de parella saludables a càrrec de Carmen Torrella, terapeuta d’acompanyament emocional. D’altra banda, dimecres 2, a dos quarts de vuit del vespre, tindrà lloc la projecció de la pel·lícula-documental Violar.

Finalment, al llarg de la setmana Ràdio Ciutat de Valls, HIT 103 i Flaix FM emetran espais de conscienciació.

PUBLICITAT