Valls es prepara per donar el tret de sortida simbòlicament aquest dissabte 28 de novembre la temporada de calçotades amb l’arrencada del primer calçot. Serà en el marc de la Jornada Gastronòmica-Memorial Àngel Solé, organitzada per l’Ajuntament de Valls, la DO Tarragona, la IGP Calçot de Valls, la Cooperativa Agrícola i l’Associació de Restauradors. També es compta amb la col·laboració del Grup GSR i l’Institut d’Estudis Vallencs.

PUBLICITAT

El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, explica que l’esdeveniment s’ha hagut d’adaptar a les circumstàncies sanitàries per frenar els contagis de Covid-19.

El president de la IGP El Calçot de Valls, Quico Amill, ha argumentat que l’evolució de l’actual pandèmia fa que la temporada d’enguany sigui incerta.

El xef Nandu Jubany serà el protagonista de la setena edició de la Jornada Gastronòmica del Calçot que tindrà un format virtual i que també comptarà amb la participació dels cuiners vallencs Joan Castells i Tina Petrus.

L’oli de la Societat Cooperativa Agrícola de Valls amb DOP Siurana tindrà un protagonisme especial en aquesta jornada, ja que tots els plats del showcooking s’elaboraran amb el seu oli.

PUBLICITAT