L’exalcalde de Valls, Albert Batet ha decidit participar en el procés de primàries que Junts per Catalunya celebrarà el 12 i 13 de desembre per escollir els candidats del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Penedès per a les eleccions al Parlament de Catalunya, previstes per al 14 de febrer. 

PUBLICITAT

Batet considera que la demarcació de Tarragona necessita una veu forta al Parlament i argumenta que vol aportar la seva experiència com a president de grup parlamentari durant una legislatura excepcional, el seu capital polític de gestió a l’alcaldia de Valls durant gairebé 12 anys i el seu coneixement en la gestació de Junts per Catalunya, en què va participar des dels seus inicis a finals del 2017.

A parer seu, ara “és el moment de la solvència i la independència”. Així mateix, Batet vol seguir ajudant a canalitzar, des del Parlament, totes les potencialitats del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre en l’àmbit industrial, turístic, d’infraestructures, mediambiental, cultural o universitari.

PUBLICITAT