Aquest dilluns, a partir de les cinc de la tarda, tindrà lloc a través de videoconferència la sessió ordinària del mes de novembre del Ple de l’Ajuntament de Valls.

PUBLICITAT

Entre els punts de l’ordre del dia, destaca l’aprovació d’un reconeixement extrajudicial de crèdit i l’addenda al conveni amb la Fundació de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela per a la concessió d’una subvenció plurianual per al finançament d’una celebració que s’ha hagut d’ajornar “sine die” a causa de la pandèmia de la Covid-19.

En l’apartat de mocions, se’n sotmetran a votació un total de sis. La primera presentada entre Junts per Valls i ERC-Compromís demanarà suport al dia 25 de novembre, dia internacional contra la violència envers les dones.

La segona i la tercera presentades per ERC-Compromís per Valls són en defensa de la unitat de la llengua catalana i per reclamar una millora urgent de la gestió de les prestacions i subsidis d’atur i el cobrament dels ERTO.

Seguidament, el PSC i la CUP han registrat textos per reivindicar el 25-N

Finalment, la CUP també presenta una moció sobre la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en relació al Pla Director Urbanístic del Centre Recreatiu de Vila-seca i Salou per part de la Generalitat de Catalunya.

El ple de l’Ajuntament de Valls es podrà seguir en directe a través de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT