Compartir

Aquest dilluns, a partir de les cinc de la tarda, tindrà lloc a través de videoconferència la sessió ordinària del mes de novembre del Ple de l’Ajuntament de Valls.

Entre els punts de l’ordre del dia, destaca l’aprovació d’un reconeixement extrajudicial de crèdit i l’addenda al conveni amb la Fundació de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela per a la concessió d’una subvenció plurianual per al finançament d’una celebració que s’ha hagut d’ajornar “sine die” a causa de la pandèmia de la Covid-19.

En l’apartat de mocions, se’n sotmetran a votació un total de sis. La primera presentada entre Junts per Valls i ERC-Compromís demanarà suport al dia 25 de novembre, dia internacional contra la violència envers les dones.

La segona i la tercera presentades per ERC-Compromís per Valls són en defensa de la unitat de la llengua catalana i per reclamar una millora urgent de la gestió de les prestacions i subsidis d’atur i el cobrament dels ERTO.

Seguidament, el PSC i la CUP han registrat textos per reivindicar el 25-N

Finalment, la CUP també presenta una moció sobre la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en relació al Pla Director Urbanístic del Centre Recreatiu de Vila-seca i Salou per part de la Generalitat de Catalunya.

El ple de l’Ajuntament de Valls es podrà seguir en directe a través de Ràdio Ciutat de Valls.