L’Ajuntament de Valls ha presentat aquest dimarts els actes que tindran lloc a la ciutat al llarg de les Festes de Nadal. Una celebració, enguany, adaptada a les restriccions sanitàries per fer front a la Covid-19.

PUBLICITAT

Entre les propostes, destaca la iniciativa entre Comerç de Valls i el consistori que col·laboraran perquè les botigues surtin al carrer durant la campanya de Nadal.

Una gran bola de llum s’instal·larà a la plaça del Blat i esdevindrà un dels atractius per aquestes festes al cor del Centre Històric.

El programa d’actes vol dinamitzar i donar suport a comerços i establiments amb propostes com l’actuació itinerant de diverses formacions musicals pels eixos comercials de la ciutat.

L’alcaldessa, Dolors Farré, a través d’un ban, ha designat com a serveis essencials el tió, els carters, emissaris i els Reis d’Orient per tal que puguin trencar el confinament nocturn i fer arribar la màgia i la il·lusió als més petits.

Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran virtualment a la ciutat el pròxim 5 de gener i contactaran per videotrucada amb els nenes i nens que ho sol·licitin a través dels carters reials a les escoles.

La nau de l’església de Sant Joan viurà la preestrena de l’orgue i la recuperació de la neulada.

El pati de l’Escola Enxaneta serà l’escenari de la nova proposta familiar El Regne de les Melodies.

Els Pastorets mantenen totes les representacions en horari de tarda, el cabaret de Cap d’Any avança l’horari i es repeteixen amb èxit les Campanades infantis i La Fàbrica de les Il·lusions.

L’encesa de l’enllumenat de Nadal es portarà a terme aquest dijous, a partir de dos quarts de sis de la tarda, de manera telemàtica.

PUBLICITAT