Tot i les restriccions de la pandèmia de la Covid-19, el GTP resisteix a l’escenari aquest Nadal i avui ha presentat la imatge gràfica i ha fet un tastet de la posada en escena de les representacions dels Pastorets i l’espectacle Un Cap d’Any a l’Infern.

PUBLICITAT

La presidenta del Grup del Teatre Principal, Mireia Besora, explica que cada espectacle estarà integrat per un grup bombolla diferenciat i que els assajos s’estan realitzant amb totes les mesures de seguretat.

El co-director dels Pastorets, Xavier Albino, ha detallat que el repartiment d’enguany combinarà actors veterans amb joves membres del grup.

De fet, els més petits participaran de l’espectacle tot i no actuar físicament a l’escenari, a causa de les limitacions del coronavirus. De fet, ells i elles han estat els encarregats de dibuixar les diverses adaptacions del cartell d’aquesta edició.

Pel que fa el cabaret de Cap d’Any, previst en dos passis el 30 i el 31 de desembre, promet explicar la situació sanitària actual en clau d’humor. El co-director de l’espectacle, Marc Ayala, ha afirmat que s’ha treballat perquè el públic que hi assisteixi desconnecti del moment delicat que viu la societat.

Des del GTP fan una crida a avançar la compra de les localitats, ja que els aforaments són més reduïts que altres anys per la limitació del 50%. Algunes sessions ja comencen a omplir-se i les entrades estan disponibles a la web de l’Ajuntament de Valls o a les taquilles del Teatre Principal.

PUBLICITAT