La Unió Esportiva Valls s’enfronta aquest diumenge, a les dotze del migdia, a la Pobla de Mafument, en partit corresponent a la vuitena jornada del grup 5 (subgrup A) de la Tercera Divisió.

PUBLICITAT

El derbi del Camp de Tarragona es presenta amb urgències pels vallencs, els quals encara no han aconseguit sumar els tres punts en la present temporada. Pel que fa el rival, entrenat pel vallenc Albert Company, tampoc es presenta en el seu millor moment.

Per aquest partit, Pallarès podrà comptar amb tota la plantilla, a excepció dels lesionats.

Un cap de setmana més no es permetrà l’entrada de públic als estadis per les restriccions per frenar els contagis de Covid-19. Tot i això, hi haurà la possibilitat de seguir el matx en directe a través de Ràdio Ciutat de Valls des d’un quart d’hora abans.

PUBLICITAT