Després de vèncer a la Pobla de Mafumet el passat cap de setmana, la Unió Esportiva Valls s’enfronta aquest diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, al Vilar, contra la Montañesa, últim classificat del subgrup A del grup 5 de 3a Divisió.

PUBLICITAT

El conjunt rival visitarà la capital de l’Alt Camp amb urgències. Només han sumat 2 punts, però tenen un partit encara per jugar. Tot i la feblesa del rival, el tècnic, Joan Pallarès, no se’n refia i afirma que sortiran al Vilar a competir al màxim.

Per aquest matx, Pallarès no podrà comptar amb els lesionats Èric Martí i Marcel Messeguer. Tot i això, podria reaparèixer Xavi Fabra, el qual ja sembla recuperat.

El partit entre la UE Valls i la Montañesa es podrà seguir en directe, a partir de dos quarts de cinc de la tarda, per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT