La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Valls coopera amb un total de setze projectes nascuts del teixit cultural i associatiu de la ciutat, corresponents a diferents disciplines artístiques, i presentats a la convocatòria pública oberta.

PUBLICITAT

Aquesta línia s’inscriu en el projecte de Valls com a ciutat de cultura participativa, en la qual les sinergies entre el teixit privat i el sector públics són fonamentals.

Tots aquests projectes rebran un total de 15.300 euros i els ajuts públics volen contribuir a pal·liar l’actual escenari econòmic.

S’han beneficiat dels ajuts l’Associació Cultural l’Aleta, Amics de la Música, Associació el Fumera, Centre de Lectura, Cine Club, Colla gegantera la Pessigolla, Fundació Anelles de la Flama, Grup de Nadal d’Artistes Vallencs, Institut d’Estudis Vallencs, Llumull Accions Audiovisuals, Moviment Educatiu de l’Alt Camp, Associació Suitecor, Cor Audite, Coral Espinavessa, Coral Terpsícore i Societat Coral Aroma Vallenca.

PUBLICITAT