Com cada 26 de desembre, el Grup del Teatre Principal estrenarà una nova edició d’Els Pastorets Principals de Valls. L’espectacle ja està a punt per la seva primera funció, després d’uns mesos complexes de preparatius, que s’han vist marcats per les restriccions i l’aturada de l’activitat cultural dels últims mesos.

PUBLICITAT

En una versió marcada per la pandèmia, veurem canvis en el guió i en alguns personatges, per tal de no perdre el fil argumental tradicional amb tocs d’actualitat, les cançons que ja formen part de l’imaginari col·lectiu i alguna altra sorpresa.


El Grup del Teatre Principal ha hagut de reduir el nombre d’actors per adaptar-se a les mesures de seguretat sanitària vigents en el pla de represa del Departament de Cultura, i ha seguit les recomanacions de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya per tirar endavant la producció, treballant en grups reduïts totes les tasques de maquillatge, atrezzo, muntatge tècnic, etc… Els més petits del grup són els qui no podran trepitjar escenari, però el GTP també ha estat treballant amb ells perquè formin part del projecte. Entre altres sorpreses, el públic podrà gaudir al vestíbul dels 13 cartells que han elaborat per l’espectacle.


Els membres del grup esperen amb molta il·lusió l’estrena d’aquests Pastorets que han estat i estaran marcats pels entrebancs. Tot i així, la junta i la direcció de l’espectacle estan molt contents de la bona acollida del públic i queden molt poques entrades. I es vol recordar que se seguiran totes les mesures sanitàries tan a l’escenari, com en els altres sectors del teatre, i demanen al públic que segueixi les recomanacions del personal d’acomodació en tot moment.

De les sis representacions programades actualment dues ja han exhaurit la totalitat de les entrades. Per a les altres quatre encara es poden adquirir títols a les taquilles del Teatre Principal en horaris intensius de Nadal o al web municipal www.valls.cat.

PUBLICITAT