En l’última sessió plenària ordinària del 2020, celebrada aquest dimecres 30 de desembre, s’ha procedit a l’aprovació definitiva de la municipalització de la gestió de les escoles bressol Els Tabalets i Xiquets i Xiquetes. Des d’aquest 1 de gener el nou model ja serà una realitat.

PUBLICITAT

La regidora d’Educació i Política Lingüística de l’Ajuntament de Valls, Teresa Rull, ha exposat que a partir d’ara que des de l’administració local es tindrà més control directe d’un servei públic, la qual cosa beneficiarà les famílies perquè un servei públic és sinònim de qualitat, transparència i participació. A més, serà més senzill detectar les necessitats i donar respostes amb polítiques de proximitat.

Rull també ha destacat que el canvi de la gestió indirecta a directa era un dels compromisos que des de la regidoria es van marcar en el pla de mandat i que l’equip de govern, format per Junts per Valls i ERC-Compromís per Valls, ha assumit amb l’objectiu de complir els acords adquirits.

PUBLICITAT