La sala d’actes de la Cooperativa Agrícola de Valls ha acollit aquest dissabte l’estrena de la Fàbrica de les Il·lusions. A diferència de la passada edició, la proposta adopta un format virtual 3D. D’altra banda, cada passi té un aforament limitat d’un màxim de 18 persones per cenyir-se a les restriccions per evitar contagis de Covid-19. La regidora de Joventut i Acció Cívica, Laia Castells, parla de les transformacions de l’espectacle.

PUBLICITAT

La Fàbrica de les Il·lusions és un espectacle participatiu i familiar de llums, colors i molta màgia on els infants s’endinsen per un itinerari online on veuen treballar els secretaris i secretàries de ses Majestats els Reis d’Orient.

L’activitat, per la qual ja no queden entrades disponibles, se celebra els dies 2, 3 i 4 de gener, de les deu del matí a dos quarts de dues del migdia i de les cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre. Al llarg dels tres dies, s’espera que hi passin unes 850 persones.

PUBLICITAT