Les pluges de les últimes hores han causat l’esllavissada d’una part d’un antic mur de contenció situat al torrent de la Xamora, en concret, a l’àmbit del torrent proper al Raval de la Farigola. L’esllavissada parcial del mur i de les terres que contenia ha descalçat la base d’una antiga xemeneia situada just sobre del torrent i, després de la inspecció dels serveis tècnics municipals aquest diumenge, s’ha procedit, per seguretat, a acordonar les immediacions i a desallotjar la veïna d’una casa propera que es troba a l’altra banda del torrent.

PUBLICITAT

Durant la inspecció, s’ha constatat la gravetat dels danys al mur situat a la base de la xemeneia que fan del tot necessari el seu enderroc. Per aquest motiu, aquest mateix diumenge ja s’han efectuat els primers treballs de neteja i, a partir d’aquest dilluns, s’iniciarà l’enderroc controlat de la xemeneia.

PUBLICITAT