La candidata d’Esquerra Republicana a la circumscripció de Tarragona en les eleccions del 14 de febrer, Raquel Sans,  ha estat aquest dimarts fent una ruta pels camps de calçots i regadiu de Valls amb l’objectiu de donar suport als agricultors, els quals viuen uns temps complicats per culpa de la pandèmia de la Covid-19.

PUBLICITAT

Durant la ruta, Sans ha afirmat que el sector primari és essencial i que és del tot necessari que es tracti a fons en la campanya electoral.

La líder dels republicans a Tarragona també ha assenyalat que tenen la voluntat de potenciar les inversions en regadius i acabar amb les baralles que hi ha entre les administracions.  

A més de Sans, la visita ha comptat amb la presència del candidat a l’Alt Camp i alcalde dels Garidells, Marc Bigordà i el director dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació del Camp de Tarragona, Àngel Xifré. En representació del sector primari, hi han assistit el presidents de l’IGP del Calçot de Valls i la Comunitat de Regants de Valls.

PUBLICITAT