El Centre de Lectura ha optat per organitzar un acte en honor a la Mare de Déu de la Candela volent deixar testimoni que enguany és quan s’escauen les Festes Decennals, però com que la situació sanitària que vivim no ha permès celebrar-les tal com estem acostumats, ho han concentrat amb aquest acte simbòlic.

PUBLICITAT

Així, l’entitat recupera un acte que ja ve celebrant en diferents Festes Decennals, el qual realitza uns dies previs a l’inici de la festa i consisteix en fer ofrena de la bandera a la Mare de Déu i celebrar una missa en sufragi dels socis difunts.

L’acte tindrà lloc el diumenge dia 31 de gener, a les 11 hores, a l’església de Sant Joan Baptista. Prèviament, des de la seu social de l’entitat es traslladarà la bandera, la qual serà portada pel diplomàtic vallenc, Senén Florensa i Palau, l’acompanyaran als cordons, el president i la vici-presidenta de l’entitat, Pol Montserrat i Pilar Jiménez, respectivament. Acompanyaran la comitiva un grup de música i la resta de membres de la Junta Directiva.

Al arribar a l’església de Sant Joan, el rector arxipreste, mossèn Joan Àguila, convidarà a la comitiva a entrar i donarà inici la missa, en la qual es retrà un homenatge i record als socis difunts de l’entitat que han mort durant aquests deu anys. Al finalitzar la celebració, es realitzarà l’acte d’ofrena de la bandera de l’entitat a la Mare de Déu de la Candela.

PUBLICITAT