Valls consolida els incentius ambientals amb els descomptes del 20 al 50 per cent a la taxa d’escombraries que ara es podran tramitar també a través d’una aplicació de mòbil. La regidora de Transparència, OAC i Tecnologies de la Informació, Núria Gavarró, ha anunciat que la nova eina servirà perquè la ciutadania pugui sol·licitar els incentius online a través de la Seu Electrònica Municipal.

PUBLICITAT

Les sol·licituds per acollir-s’hi es poden presentar entre l’1 i el 28 de febrer. El regidor d’hisenda, finances i contractacions, Martí Barberà, ha explicat que es prioritzarà la via telemàtica.

El 2020, primer any d’aplicació dels incentius, 1.255 famílies van aconseguir descomptes en rebut i la recollida selectiva es va situar en un màxim històric del 45,7 per cent d’índex de reciclatge. El regidor de Sostenibilitat, Serveis Ambientals i Medi Natural, Xavier Salat, fa una valoració positiva dels resultats.

Els tres regidors que han ofert la roda de premsa han fet a crida a que tots els ciutadans participin en la campanya.

PUBLICITAT