Tradicionalment el Ball de la Moixiganga es representa a l’interior de l’església de Sant Joan el dia de la festivitat de la Mare de Déu de la Candela com a començament dels actes rituals que es realitzen en honor seu.

PUBLICITAT

A causa de la Covid-19, la representació d’enguany va tenir lloc en la vigília de la festa, a partir de dos quarts de sis de la tarda, seguint totes mesures de seguretat i aforament. El cap de colla de la Moixiganga, Ramon Abellà, expica que tots els integrants del ball van fer-se un test d’antígens abans de començar la representació.

La Unió Anelles de la Flama va voler dedicar l’acte a totes les colles i entitats del Seguici Cerimonial que, en un context normal, omplirien de festa les places i els carrers de Valls, amb motiu de les Festes Decennals.

PUBLICITAT