L’Ajuntament de Valls ha iniciat, juntament amb la Universitat Rovira i Virgili, els estudis de transformació de l’entrada a la ciutat per la porta de Sant Francesc.

PUBLICITAT

Un equip d’investigadors del Centre de Recerca Urbana del Camp (CRUC) de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura analitzarà l’entorn de la plaça de Sant Francesc per plantejar propostes de futur per revitalitzar la zona. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, afirma que aquest projecte de ciutat servirà per definir el model de futur.

La regidora d’Urbanisme, Sònia Roca, ha destacat els estudis previs que s’han fet a la zona.

El treball abordarà l’estudi d’un àmbit estratègic que connecta el Centre Històric amb l’entorn del Torrent del Catllar i combina equipaments bàsics com el Pius Hospital, i elements patrimonials com l’església de Sant Francesc i les muralles.

PUBLICITAT