El PROCICAT anunciarà aquest migdia que a partir del dia 8 de febrer el confinament passarà a ser comarcal enlloc de municipal. Segons ha avançat RAC-1, la restauració també ampliarà una hora l’obertura en els dos torns que actualment estan permesos, el d’esmorzar i el de dinar. Per tant, bars i restaurants podrien obrir ara de dos quarts de vuit a dos quarts d’onze del matí i de la una del migdia a dos quarts de cinc de la tarda.

PUBLICITAT

La millora de les dades epidemiològiques ha permès que des del Govern s’opti per petites obertures. Des del passat 7 de gener, Catalunya comptava amb unes mesures restrictives importants, les quals es van prorrogar 15 dies més. Aquestes inclouen confinament municipal diari, el tancament de centres comercials i botigues de més de 400 metres quadrats i dels comerços petits els caps de setmana.

PUBLICITAT