Diversos manifestants s’han reunit aquest diumenge pels carrers de Valls per protestar contra l’acte organitzat pel partit d’ultradeta Vox a la plaça del Portal Nou.

PUBLICITAT

A l’acte hi ha pres part el secretari general de la formació, Javier Ortega Smith, el qual ha estat rebut amb xiulets i recriminacions per part de desenes de manifestants.

Els Mossos d’Esquadra han actuat com van fer dissabte a Tarragona amb una línia d’efectius per separar la comitiva del partit d’ultradeta amb els manifestants antifeixistes, i escoltant als components de Vox durant l’itinerari pels carrers de la ciutat.

Els mateixos mossos han colpejat amb porres els manifestants que protestaven contra l’acte de campanya de Vox. Els enfrontaments s’han produït a la plaça de la Font de la Manxa quan l’acte polític ja havia finalitzat i no quedaven simpatitzants del partit d’extrema dreta.

Al Portal Nou, Ortega Smith va haver d’efectuar el seu discurs sentint de fons l’himne nacional de Catalunya que els antifeixistes van fer sonar a través d’un altaveu. El secretari general de VOX es dirigia als independentistes com a orcs, traïdors i delinqüents.

PUBLICITAT